Jeugdwerk/kinderclub

Zondagsschool

Kinderen vanaf 4 jaar zijn welkom op de zondagsschool. Deze is gemiddeld 1x per drie weken op de zondagmiddag van 14.30 – 15.30 uur in de pastorie. Samen zingen, samen luisteren naar de Bijbel en samen knutselen. op dit moment zijn er 7 kinderen die eraan deelnemen. Wil je een keer komen kijken? Neem dan contact op.

Kinder- en jongerenactiviteit:

Medio juni/juli organiseren we een kinder- en jongerenactiviteit. Het afgelopen jaar was er voor de kinderen tot 11 jaar een skelterrace op het kerkplein. De jongeren vanaf 12 jaar zijn naar het klimbos geweest.

 Catechese

De catechesegroep van Lage Vuursche bestaat momenteel uit 7 jongeren, die een keer per twee weken bij elkaar komen op donderdagavond van 19.00-20.00 uur. We behandelen dit jaar het boekje ‘Op zoek naar het antwoord’ uit de serie Reflector. Met ingang van dit seizoen wordt de catechese gehouden in de Ontmoetingskerk te Maartensdijk. Het is een vorm van samenwerking met de hervormde gemeente te Maartensdijk, zodat ook andere jongeren in de gelegenheid zijn om het onderwijs van de kerk te volgen.

Skelterrace
Dag jongens en meisjes van 4 t/m 12 jaar! Ook dit jaar stelt ‘de Speelgaarden Maartensdijk’ weer skelters beschikbaar, dus we kunnen weer een skelterrace organiseren. Dit hopen we te doen op D.V. zaterdag 17 juni vanaf 14.30 uur. Tussendoor drinken en snoepen we wat en luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel. We besluiten de middag met patat met een frikandel of kroket.